A tavalyi év utolsó három hónapjában 13 százalékkal emelkedett a General Electric egy részvényre jutó működési eredménye, mely 44 centet tett ki. Az egész évben 1,52 dollárt keresett a cég a részvényeseknek, ami 16 százalékkal haladta meg a 2011-es szintet. A folyamatos működésből származó eredmény 41 cent volt papíronként, ami 11 százalékos növekedést jelentett 2011 negyedik negyedévéhez képest.

A GE árbevétele 39,3 milliárd dollárra rúgott, ez 3 százalékkal volt magasabb az egy évvel korábbinál, az elemzők 38 milliárd dollár körüli forgalommal számoltak előzetesen.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!