A BIF-é az Aranykéz utcai parkolóház

Információink szerint a BIF Rt. a Legfelsőbb Bíróságon megnyerte azt a pert, amelyet az Aranykéz utcai parkolóház 60 százalékának tulajdonjogáért vívott az V. kerületi önkormányzattal. Az ingatlanbefektetésekkel foglalkozó társaság az ítélet értelmében a decemberi szerződés alapján bruttó 731 millió forintért megvásárolhatja az ingatlan fennmaradó 60 százalékát. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2001. november 15. csütörtök, 06:59
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK