Legfeljebb fél százalékos elmozdulásra számít a magyar tőzsdén Káplár Norbert a Raiffeisen üzletkötője, aki szerint inkább a kivárás lesz jellemző a kereskedésre.

A Mol továbbra is erős, az OTP viszont a trendcsatornán táncol, hasonlóan a Magyar Telekomhoz. Ezekben láthatóan nincs elég erő az elrugaszkodáshoz. A nap elején kifejezetten alacsony forgalom lesz, majd az amerikai makroadatra, vagyis fél háromkor jöhet élénkülés.
 

A mai adat után egy óriási űr következik, nem jön egy darabig fontos adat, így a piac az érkező gyorsjelentésekre fog figyelni. Ez azt is jelenti, hogy az egyedi részvények kerülnek előtérbe az indexkereskedéssel szemben - vélekedett Káplár.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!