A BUX-motorja az OTP volt

A BÉT-en zárásra sem igen változott a helyzet, a BUX hajtóerejét a nap végén is csak az OTP jelentette. A BÉT mutatója 36,11 pontos, azaz 0,46 százalékos erősödéssel 7 878,65 ponton zárt.
Ádám Viktor, 2003. január 16. csütörtök, 16:44
Fotó:

A vezető részvények közül az OTP drágult a leginkább, 60 forinttal, a tegnapi jegybanki kamatvágásnak köszönhetően. A Mol 5 forinttal gyengült, a Matáv hasonló mértékben erősödött, a Richter ugyanakkor 190 forinttal esett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK