Minimális érdeklődés mellett zajlik a kereskedés a bankközi devizapiacon. A német választási eredmények miatt a forint is lejtőre került a dollárral szemben, az amerikai devizát 203 forint körül jegyzik. A Monetáris Tanács délutáni ülésétől továbbra is 25 bázispontos vágást vár a piac, amivel a jegybanki alapkamat 6,00 százalékra mérséklődne holnaptól. Az euró jelenleg 246,20/40 forinton áll, és nem is várható jelentősebb árfolyammozgás a piacon - tájékoztatta a NAPI Online-t Kolba Miklós, az ING Bank üzletkötője.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!