Reggel még egyéves mélyponton volt a zöldhasú az euróval szemben (1,2971-es szinttel), majd 0,7 százalékkal 1,2835-ig erősödött. A jennel szemben 0,15 százalékot nyert, 110,17-re kúszott fel (a múlt héten még 109,29-cel nyolchavi mélyponton volt). Hétfőn reggel még úgy nézett ki, hogy a dollár inkább újabb veszteségek felé közelít, miután a kínai jegybank jelezte, hogy erősödni hagyja a jüant.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!