Az overnight forintpiacon 11,50 százalék volt a nyitó szint, majd 11,60-12,00 százalékra nőtt az ár, s záráskor 11,75-11,85 százalékot regisztráltak. A hétfői egyöntetű növekedést ma csökkenés követte a másodlagos állampapírpiacon. A hozamok jellemzően 13-18 bázisponttal süllyedtek, ám a tízéves papírok a 8, a 12 hónapos diszkontkincstárjegyek pedig a 24 bázispontos esést produkáltak.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!