A FreeSoft a múlt héten még azt közölte, hogy előszerződést kötött az Axis Kft. 50,13 százalékos részesedésének megvásárlására, ám végül sikerült megállapodni az Axis tulajdonosaival, hogy a múlt évet 1,2 milliárd forintos árbevétellel záró cég teljes egészében a FreeSoft tulajdonában kerüljön. Az Axis megszerzésével 2 milliárd forintra emelkedik a FreeSoft árbevétele, amelynek célja, hogy jelentősen javítsa az új szerzemény - eddig nem túl impozáns - jövedelmezőségét.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!