A Triatlon 2 Tőkegarantált Alapba fektetett pénz értéke a részvény-, ingatlan-, áru és pénzpiacon, három különböző kockázatú portfólióban növekszik, s a lejárati idő leteltével a befektető a legkedvezőbbnek a hozamát kapja meg. A befizetett tőkét garantáltan visszafizetik, a befektetés kockázata tehát csak a hozamra terjed ki. Az alap a közép-európai részvénypiacon (ezen belül az arany- az olaj és az alumínium-piacon), a magyar pénzpiacon, valamint az európai uniós ingatlan- és árupiacon tevékenykedik majd, s a szakemberek három, eltérő kockázatú portfóliót állítanak össze. A kiegyensúlyozott, a konzervatív és a dinamikus szemlélettel kialakított portfóliók különböző arányban osztják meg a pénzpiaci, ingatlan-, részvénypiaci és árupiaci műveleteket, s a befektető az időszak legeredményesebb portfóliójának hozamát kapja. (Jegyzéskor nem kell választani a különböző kockázatú csomagok közül, a bank automatikusan a legeredményesebb változat hozamát számolja el.) A zárt végű értékpapír-befektetési alap három és fél éves futamidejű befektetési jegyeinek jegyzése szeptember 26-án kezdődik és október 21-éig tart. A névérték és egyben a minimális jegyzési összeg 10 ezer forint.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!