A kiskereskedelem húzta az amerikai indexeket

A Wal-Mart gondoskodott a rekordról.
Molnár Csaba, 2006. november 15. szerda, 08:23
Fotó:

Rekordmagasságban zárt a Dow Jones ipari index, a mutató záróértéke 12 218,01 pont volt, ami október eleje óta a 15. csúcsdöntés. A rallyt ezúttal a Wal-Mart és a Target Corp. vezette miután a vártnál magasabb profitról számoltak be, emellett az inflációs adatok csillapították a kamatszint körüli idegességet. Az S&P 500 mutató 0,64, a Nasdaq pedig 1,01 százalékkal izmosodott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK