A társaság felsővezetői közül Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató 6469, Mosonyi György vezérigazgató 5434, Michel-Marc Delcommune stratégiai és üzletfejlesztési igazgató 3997, Áldott Zoltán kutatás-termelés divízió ügyvezető igazgató 1576, Fasimon Sándor földgáz divízió ügyvezető igazgató 674, Horváth Ferenc termékelőállítás és kereskedelem divízió ügyvezető igazgató pedig 850 darab Mol-papírt kapott. A részvények szerdán 0,3 százalkos emelkedéssel 15 485 forinton zártak a BÉT-en. Ennek alapján az elnök-vezérigazgató több mint százmillió forint értékű paketthez jutott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!