A Mol és az OTP rántotta fel a BUX-ot

Bár a nemzetközi börzék lendülete délutánra igencsak alábbhagyott, a BÉT indexe 180 pontos emelkedéssel 7 140,71 ponton fejezte be a kereskedést. A forgalom rég nem látott módon felfutott, a parketten 13,7 milliárd forint értékben születtek kötések. A BUX-ot főként a több mint 5 százalékkal dráguló Mol, illetve a 4 százalék feletti emelkedést produkáló OTP húzta fel. A Matáv árfolyama több mint 3 százalékkal erősödött, a Richter ugyanakkor egy százalék körüli veszteséget szenvedett el.
Ádám Viktor, 2001. november 14. szerda, 16:38
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK