A BUX 0,23 százalékos gyengüléssel indult, ez az első öt perc végére csaknem megkétszereződött (-0,42 százalék). Az esést egyértelműen a Mol részvénye vezeti, az olajpapír a nyitáskori 0,56 százalékos veszteséget öt perc alatt 1,52 százalékra duzzasztotta. (Az olajpapírra adott ajánlást a tegnapi hasonló lépés után ma újabb elemző rontotta.) A többi blue chip nyugodtan viselkedik, az Egis tartja 1,18, az MTelekom pedig 0,1 százalékos nyereségét, míg az OTP 0,36 százalékos, illetve a Richter 0,21 százalékos veszteségét.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!