A Mol saját részvényeket vásárolt

A Mol élt opciós jogával és saját részvényeket vásárolt a Credit Agricole Corporate and Investment Banktól - jelentette be a társaság pénteken a BÉT honlapján.
MTI-Eco, 2016. augusztus 5. péntek, 18:04
Fotó: Napi.hu

A közlemény szerint a Mol 2 129 666 darab "A" sorozatú törzsrészvényre gyakorolta vételi opciós jogát a 2015. december 7-én létrejött opciós szerződés alapján. A vételi ár 42,0749 euró volt részvényenként.

A tranzakció után 7 557 260 darab "A" sorozatú valamint 578 darab "C" sorozatú Mol törzsrészvény van a Mol közvetlen és közvetett tulajdonában - közölte a társaság.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK