A napot az OTP Mol páros kezdte a legjobban, azonban a lendület gyorsan fogyott, így az első egy óra végére már csak a Mol volt jelentősebb, 0,7 százalékos pluszban - igaz, ezzel is csupán a pénteki esését dolgozta le a részvény. A Mol 16 600 forinton forgott, a részvényt egyébként hétfőn lehet utoljára a részvényenkénti 462 forintos osztalékkal megvásárolni.

Az OTP 0,2 százalékkal 5134 forintra emelkedett, míg a Richter minimális pluszban, 35 950 forinton állt. Egy picit esett a Magyar Telekom, ez a részvény 0,3 százalékkal 361 forintra csökkent. Korrekcióval indult az Egis napja is, a részvény a 0,5 százalékkal 19 950 forintra csorgott le.

 

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!