A vezető részvények a Mol kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest. A Mol 2,1 százalékkal 14 600 forintra esett 2,2 milliárd forintos forgalomban. Szatmári Tamás, a Raiffeisen üzletkötője úgy vélte, szerdán nem látott napvilágot olyan hír, amely indokolta volna a több mint 2 százalékos gyengülést.

Az OTP ezzel szemben 0,9 százalékkal 5838 forintra erősödött 5,3 milliárd forintos forgalomban. A Magyar Telekom 1,3 százalékkal 405 forintra drágult, a részvények forgalma 784,7 millió forint volt. A Richter 1,5 százalékot erősödött, a részvények 4340 forinton zártak 1,6 milliárd forintos forgalomban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!