A Dow Jones 6,49 ponttal 10 546,21 pontra, a Nasdaq 3,74 ponttal 2175,81 pontra, a Standard & Poor's 500-as indexe 2,06 ponttal 1220,65 pontra emelkedett. A technológiai index 0 ,07 százalékos emelkedéssel az év egészét tekintve pozitívba fordult. A Dow Jones egyik legnagyobb vesztese a General Motors volt: a világ legnagyobb autógyártójának részvényárfolyama közel 5 százalékot zuhant, miután beszállítója, a csődvédelem alatt álló Delphi Corp. a vártnál nagyobb negyedéves veszteségről számolt be. Két filmstúdió is jól zárta a kereskedést: a Nasdaqon jegyzett Pixar Animation Studios 11 százalékos, a Disney 1 százalékos emelkedéssel zárt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!