A Nikkei egy havi mélyponton zárt

A tokiói index követte a Wall Streetet, és eséssel fejezte be a kereskedést, sőt havi mélypontra süllyedt a záróértéke.
Molnár Csaba, 2004. december 1. szerda, 08:17
Fotó:

A Nikkei 115 pontot veszített - ez 1,1 százalékos bukta -, aminek nyomán 10 784,25 ponton zárt. A Topix 11,43 ponttal esett, így 1 százalékos veszteséggel 1087,36 pontra csúszott vissza. A csökkenést az exportőrök vezették, a Sony 1,6 százalékot veszített. A tech szektor sem brillírozott, a Tokyo Electron 0,4 százalékkal lett vékonyabb. A Japan Airlines 0,7 százalékkal esett, a Softbank pedig 3,9 százalékkal lett gyengébb.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK