A Pannonplast megszüntette debreceni szerszámgyártását

A Pannonplast Rt. soronkívüli tájékoztatás keretében közölte, hogy adásvételi szerződést kötött a Dexter Rt. debreceni telepének értékesítésére, s ezzel tagvállalata megszüntette a telepen folytatott szerszámgyártást.
NAPI, 2002. május 27. hétfő, 13:03

A társaság a felszabaduló üzemépület, a feleslegessé vált gépek és eszközök értékesítésére 2002. május 23-án szerződést kötött a Karsai Trade Kereskedelmi Kft.-vel.
A Dexter Rt. a reorganizációs program keretében budapesti gyárába
telepítette át mindazon berendezéseket, amelyek a stratégiájában
előirányzott kapacitás- és választékbővítéshez szükségesek - áll a közleményben. A Pannonplast továbbra is stratégiai területként kezeli az 1989. óta működő, korszerű CAD-CAM technológiával rendelkező, a csoport szerszámigényén túlmenően jelentős exportot teljesítő vállalkozását.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK