A Postabank eredménye -3 milliárd alatt

A Postabank június 27-i rendkívüli közgyűlése elé terjeszti a számviteli törvény szerinti 2001. évi konszolidált beszámolóját, amely szerint a mérleg szerint eredmény -3,278 milliárd forint volt - adta hírül a Magyar Tőkepiac. A bank mérlegfőösszege 365,014 milliárd, adózás előtti eredménye 3,265 milliárd, asját tőkéje pedig 38,821 milliárd forint volt.
Molnár Csaba, 2002. június 11. kedd, 08:19

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK