Az érdeklődés középpontjában a Shin-Etsu Chemical Co. Ltd. állt: az óriás vegyipari cégtől a befektetők azt remélik, hogy konszolidálni tudja a japán vegyipari termelést. Emellett még a Sony Corp. nyújtott remek teljesítményt, ezzel hozzájárulva az index erősödéséhez. A Nikkei 16 692 ponton zárt, a legmagasabb értéken május 11 óta. A TOPIX index 1,11 százalékkal emelkedett 1646 pontra.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!