A Nikkei 220,60 ponttal 16 893,94 pontra, a szélesebb merítésű TOPIX 0,91 százalékkal 1713,62 pontra csökkent. A világ második legnagyobb szórakoztató elektronikai cikkeket gyártó cége a PlayStation 3 piaci bevezetésének magas költségeire hivatkozva jelentős profitcsökkenést helyezett kilátásba, amit a tőzsde 5,1 százalékos árfolyamcsökkenéésel vett tudomásul. A Pioneer kurzusa ugyanakkor 3,3 százalékkal emelkedett. A szöuli tőzsde indexe, a Kospi 2,26 százalékkal, 1419,73 pontra csökkent; a nap vesztesei közé kerültb - 2 százalék fölötti árfolyameséssel - a Hyundai Motor is.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!