A 2005 augusztusában kiírt meghívásos pályázat nyerteseként a Synergon Informatika Rt. építi ki a Richter Gedeon Rt. hálózati infrastruktúráját. A pénteken aláírt szerződés értelmében a Synergon hozza létre a hálózatok központi, illetve disztribúciós rétegeit. Az új hálózat kiépítése során az IT-cég a Huawei és Cisco eszközeit egyaránt felhasználja. (Ennek jelentősége, hogy a Synergon az áprilisban a kínai Huawei-jel kötött stratégiai együttműködés keretében immár nem csak a telekommunikációs, hanem a vállalati szektorból is jelentős megrendelést kapott partnere termékeire.) A beruházás értéke közel százmillió forint. A modernizáció jelenlegi szakasza a jövő év elején zárul le, a helyi hálózatok harmadik, úgynevezett hozzáférési rétegének kiépítésére ezt követően, újabb pályázat keretében kerül sor.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!