A tegnapi szint közelében a forint

A kora délelőtti órákban kissé begyengült a forint a főbb devizákkal szemben, de háromnegyed 10 körülre visszatért a tegnap késő délutáni szintek közelébe.
Napi.hu, 2013. október 22. kedd, 09:59
Fotó: Napi.hu

Az euróval szemben kora délelőtt 293,76-ig gyengült a forint, ahonnan visszatért a tegnapi 293,31-es szinthez háromnegyed 10 körül. A dollárral szemben hasonló pályát leírva 214,87 forint után háromnegyed 10 körül 214,47 forintnál járt a devizapár kurzusa. A svájci frank jegyzése némi gyengülés után erősödésbe váltott, háromnegyed 10 körül 237,65 forinton jegyezték az alpesi devizát. Az euró/dollár kurzusa szintén a tegnap késő délutáni szintnél, 1,3677-es jegyzésnél járt.

A mai napon az USA-ból érkeznek fontos adatok: ma - magyar idő szerint délután fél háromkor - közlik az október elején a kormányzati leállás miatt elmaradt mezőgazdaságon kívüli foglalkoztatottak számát, illetve a szeptemberi munkanélküliségi rátát. Erre a piacok kiemelten figyelhetnek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK