A végére felrántották Budapestet

Pluszban végzett a Budapesti Értéktőzsde szerdán.
Napi.hu, 2014. december 17. szerda, 17:09
Fotó: Reuters

A kereskedés végén 16253,84 ponton állt a BUX, azaz a napi kezdőértékhez képest 0,5 százalékkal tudott erősödni. A Mol 0,7, az OTP 1,4, míg a Magyar Telekom 2,4 százalékos plusszal örvendeztette meg a tulajdonosokat, míg a Richter 1,6 százalékos veszteséget volt kénytelen elkönyvelni.

A forgalmat nézve az OTP nyert 7,5 milliárddal, a Richter lett a második 2,2 milliárddal, míg a Mol 1 milliárddal került fel a képzeletbeli dobogóra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK