A Vodafone-konszolidálása is lerontja az Antenna idei eredményét

Az Antenna Hungária Rt. mai közgyűlésén ismertetett tavalyi konszolidált mérleg és eredménykimutatás az előzetes gyorsjelentéshez képest nem okozott meglepetést. A cég 2000. évi árbevétele közel 18 milliárd forint volt, adózott eredménye 1,88 milliárd forintot tett ki. A tavalyi, igen sikeres év után az idén a Vodafone konszolidálása miatt veszteség várható, e hatást kiszűrve pedig szerény nyereségre van kilátás. A cégnek 2001-ben 11 milliárd forintos hitelfelvételre, s legkésőbb a jövő év elejéig legalább 10 milliárdos tőkeemelésre van szüksége, enélkül ugyanis nem tudják megtenni a szükséges fejlesztéseket.
NAPI, 2001. április 23. hétfő, 14:01
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK