A Vodafone harminc százaléka az Antenna kezében

Lezárult az Antenna Hungária és a Magyar Posta között zajló tárgyalássorozat, így várhatóan két hónapon belül 30 százalékos plusz egy szavazatot jelentő tulajdoni hányadával a műsorszóró társaság lesz a Vodafone egyetlen magyar befektetője. A posta finanszírozási problémákkal indokolta a kiszállást. Az elmaradt tőkebevonás miatt az Antenna Hungária egyelőre hitelből vásárolja meg a Posta részesedését, és így oldja meg a tulajdonrésszel járó szükséges befektetéseket is. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.
Madarász János, 2001. április 10. kedd, 07:34
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK