A szokásos vállalkozási eredmény 2 milliárd 38 millió, az adózott eredmény 1 milliárd 710 millió forint volt.

A társaság közgyűlése döntött az eredmény felosztásáról is. Így a tulajdonosoknak 1 milliárd 729 millió osztalékot fizetnek, amely a névértékre vetítve 85 százalékos osztalék-szintet jelent. Az osztalék részvényarányos kifizetése 2011. augusztus 29-én kezdődik.

A társaság többségi tulajdona - 50 százalék+1 részvény - a Zwack és az Underberg család közös cégének tulajdonában van, a részvények 26 százalékát a Diageo csoport birtokolja, a többi részvényen mintegy 2 ezer intézményi- és magánbefektető osztozik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!