Ajándékot kapott a CIG Pannónia

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. közölte, hogy a társaság 1 196 750 darab névre szóló, "A" sorozatú saját, dematerializált törzsrészvényt szerzett ajándékozási szerződés keretében.
portfolio.hu, 2014. május 22. csütörtök, 17:15
Fotó: Napi.hu

A társaság korábbi vezető tisztségviselője ajándékozási szerződés keretében ruházott át a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-re 1 196 750 darab, egyenként 40f forint névértékű, névre szóló, A"sorozatú CI Pannónia dematerializált törzsrészvényt, melyet korábban a társaság dolgozói részvényprogramjának keretében szerzett meg. A részvények értéke az aktuális árfolyamon 254 millió forint.

A dolgozói részvények eredeti céljuknak megfelelően, menedzsmentösztönzési funkciót töltenek be a jövőben - közölte a biztosító. A részvények a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. saját, szavazati jogot nem megtestesítő részvényei között kerülnek nyilvántartásra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK