A Dow Jones 15,61 ponttal, 10 450,48 pontra, a Nasdaq 5,46 ponttal 2134,27 pontra, a Standard & Poor's 500-as indexe 2,76 ponttal 1212,35 pontra hízott. A Johnson & Johnson részvényárfolyama 0,7 százalékkal emelkedett, miután a cég bejelentette: az Európai Bizottság jóváhagyta a Guidant Corp. megvásárlását. A Ford és a GM rézvényei azonban estek, miután a Moody's hitelminősítő mindkét cég adósságát a bóvlikategóriába sorolta. Az USA első számú vegyipari vállalatát, a Dow Chemicals pedig a Citigroup minősítette le. Az olaj ára a nap folyamán alig változott - maradt 67 dollár fölött -, a mexikói öböl felé tartó soros, Katrina névre hallgató hurrikánról várhatóan még sokat fogunk hallani.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!