A BUX öt perccel a nyitás után már 0,8 százalékos emelkedést jelzett, a blue chipek ennek ellenére vegyes képet mutattak.

A Mol 0,3 százalékos előnnyel 13 890 forintot ért, az OTP pedig ennél is jelentősebb 2,1 százalékos pluszba lendült azt követően, hogy a KSH közölte: júliusban az elemzői várakozásoknál 1 százalékponttal alacsonyabb, 5,1 százalékos inflációt mért.

A Magyar Telekom és a Richter egyelőre a partvonal mellől szemléli az eseményeket, mindkét részvény tegnapi záróárán vesztegel.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!