Alig gyengült a forint - nem érdekli a piacot a hídblokád

Forgalom nélkül kismértékben gyengült a forint a bankközi devizapiacon pénteken.
NAPI Online, 2007. október 26. péntek, 14:14
Fotó:

Az euró jegyzése 251 forint alól 251,20/30-ig emelkedett délután a bankközin, vagyis a csütörtök esti szintekről van szó. Üzletkötők beszámolója szerint a Erzsébet híd blokádja nem okozott zavart, a kereskedés továbbra is igen szűk mederben csordogál, érdemi forgalom nélkül, némi euróvevői túlsúly mellett. A budapesti fejleményeknél sokkal inkább foglalkoztatja a piaci szereplőket az amerikai fizetőeszköz esése: az euró árfolyama immár az 1,4370-es szintet ostromolja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK