Alig mozdul a forint

Kevéssé változott, de a főbb devizákkal szemben vegyesen alakult a forint árfolyama keddre virradóra a nemzetközi devizapiacon.
MTI, 2016. október 11. kedd, 08:07
Fotó: Reuters

Az eurót a hétfő esti 304,10 forint után kissé alacsonyabban, 303,87 forinton jegyezték kedd reggel nyolc óra előtt. A dollár jegyzése viszont 272,60 forintról 273,17 forintra emelkedett, míg a svájci franké nem változott, 277,60 forinton maradt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK