Alig változott a forint pozíciója

Kedd délután a forint 14,80 százalékon állt a bankközi devizapiacon a sáv erős oldalán, alig 2 bázisponttal erősebben a hétfő késő délutáni pozíciójánál.
NAPI Online, 2003. január 7. kedd, 16:06
Fotó:

Nem gyengítette a forintot a vártnál nagyobb államháztartási hiány reggeli közzététele sem, a piacon úgy vélik, hogy az
árfolyamok mozgását nem a nemzetgazdasági adatok, hanem a külföldiek pozíció-építései mozgatják.
Az euró délután jegyzett 235,20/30 forintos kurzusa szintén nem sokban különbözött a hétfői hivatalos kereskedés végén jegyzett 235,25/35 forintos árfolyamtól. A dollár nemzetközi piaci erősödése a pesti börzén is tükröződött. A zöldhasú kurzusa kedd délután 225,80/90 forinton állt, szemben a hétfő délutáni 224,80/90 forintos árfolyammal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK