Alig változott a forintárfolyam

Alig változott a forintárfolyam kedden a nemzetközi devizakereskedelemben.
MTI, 2016. november 1. kedd, 10:54
Fotó: Napi.hu

Az eurót délelőtt kilenc órakor, az európai kereskedés kezdetén 308,72 forinton jegyezték a bankközi piacon, a hétfő estivel nagyjából megegyező árfolyamon. A hét végén és hétfő reggel a jegyzés 309,50 forint közelében mozgott.

A dollárt kedd délelőtt 281,11 forinton jegyezték, szintén az előző estivel csaknem megegyező szinten. Hétfő reggel még 282 forint körül járt a dollár árfolyama.

A svájci frank árfolyama 284,52 forint volt kedden délelőtt, szemben a hétfő délelőtti 285,50 forinttal. A hétfő estihez képest a svájci frank árfolyama sem változott számottevő mértékben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK