Alig változtak a hozamok

A reggel nyilvánosságra hozott inflációs adat nem okozott nagyobb változást a másodlagos állampapírpiacon, a referenciahozamok az előző naphoz képest alig módosultak.
NAPI, 2002. június 11. kedd, 15:59

A 3 és 6 hónapos, illetve az 5 éves lejáratra 2-3 bázispontos emelkedés, az 1 éves futamidőre pedig 2 bázispontos csökkenés történt. Forgalom szempontjából a mai kereskedési nap enyhének mondható, a befektetők az érdeklődésen túl tényleges vételi szándékot nem mutattak - fogalmaz az Államadósság Kezelő Központ közleménye.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK