Alig változtak a hozamok

A magyar állampapírok csütörtöki másodpiaci kereskedése során alig változtak a benchmarkok.
NAPI, 2010. szeptember 30. csütörtök, 15:54
Fotó:

A kincstárjegyek közül csak a 12 havi lejáratú benchmarkja módosult a csütörtöki kereskedés során, 5 bázisponttal 5,73 százalékra - követve az aukciós hozamszint csökkenését. A csütörtöki tizenkét havi lejáratú dkj-k sikeres aukciójáról itt olvashat.

Az államkötvényeknél 1-3 bázispontos kilengést regisztrált az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK), így a hozamok 6,44-6,79 százalék között szóródtak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK