Állampapírpiac: aukciós hozamemelkedés

Annak ellenére, hogy a jegybank csak 12 milliárd forintnyi ajánlatot fogadott el, 3 bázisponttal, 11,14 százalékra emelkedett a hozam a három hónapos MNB-kötvények aukcióján. Az állampapír-piaci referenciahozamok a legtöbb határidőre minimális, 1–4 bázispontos hozamemelkedést mutattak. A bankközi forintpiacon gyakorlatilag nem változtak az egynapos kamatok, a bankközi devizapiacon a forint maradt az intervenciós sáv erős szélén.
NAPI, 2001. április 23. hétfő, 17:30
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK