Az euró jegyzése napközben 253,20 és 253,90 forint között mozgott, délután 253,50/70 forinton állt, nem sokkal gyengébben a aszerda délutáni szintnél. A piaci szereplők a Monetáris Tanács hétfői ülésétől nem várnak kamatváltoztatást, így holnapra sem jósoltak nagy mozgást a bankközin. Az euró/dollár hullámzásának köszönhetően 216,60-217,80 forint között változott az amerikai valuta jegyzése, a délutáni 217,00/20 forintos jegyzés viszont alig különbözött a szerdai kurzustól.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!