Tegnap beleszaladtunk egy nagy pofonba, de Amerika nem osztotta az aggodalmunkat. Viszont annál nagyobb lesz a korrekció, egy százaléknál nagyobb felpattanás elképzelhető a BUX-ban - vélekedett Söre Balázs a Buda-Cash üzletkötője. A fontos az, hogy mekkora lesz a viszapattanás, hogy a tegnapi maximumok fölé tud-e menni a piac. Ha igen, akkor el lehet felejteni az esést.

Még mindig olyan magasan vagyunk, hogy mem érdemes fordulatról beszélni, 6800-as OTP és 24 ezer pontos BUX fölött még mindig emelkedés van - tette hozzá.

Az azért látszik, hogy egyre nagyobb igény van az esésre, a befektetők túlzásnak találják a mostani szinteket.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!