Amerika beragadt

Érdemi elmozdulás nélkül zártak pénteken a vezető tengerentúli részvényindexek.
NAPI, 2010. október 29. péntek, 23:19
Fotó:

A Dow plusz nulla százalékos teljesítménnyel 11 118 ponton zárt, az S&P-500 mínusz nullás produkcióval 1183 ponton fejezte be a pénteki kereskedést, míg a Nasdaq Composite ennél is határozottabb helyben járással 2507 ponton zárt.

Makrofrontról vegyes hírek érkeztek: bár az USA harmadik negyedévi GDP-je a vártnál nagyobb mértékben nőtt, a michigani egyetem által számított fogyasztói bizalmi index a prognosztizáltnál is gyengébbre sikeredett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK