Alapvetően a vevők határozták meg az amerikai parketteken a tőzsdeindexek irányát. A Dow Jones Industrial Average a egyebek mellett a Caterpillar, az ExxonMobil és az IBM pompás teljesítménye miatt 0,3 százalékkal 13 612 pontra hízott. Hasonló mértékű erősödést követően 1530 ponton végzett az S&P 500, a technológiai papírok teljesítményét jelző Nasdaq pedig 0,4 százalékal 2667 pontra emelkedett. 

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!