Az eddig napvilágra került vállalati jelentések sötét kilátásokat rajzoltak fel a társaságok negyedéves eredményeit illetően. Nem javította a hangulatot az sem, hogy a Fed legutóbbi ülésétnek jegyzőkönyvéből kiderül, hogy egy időre el lehet felejteni a kamatcsökkentést, valamint a tegnapi repülőgépbaleset is benne volt az indexek lejtőre küldésében, mivel a befektetőknek egyből beugrott a 2001-es terrortámadás. A Dow Jones 0,13 százalékos esés után 11 852,13 ponton állt a csengetéskor, a Nasdaq 0,31, az S&P 500 pedig 0,26 százalékot veszített. Az eredményeit a Dow-komponensek közül elsőként közzétevő Alcoa papírja 5,1 százalékot veszített.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!