Amerika nem moccan

A Nasdaq Composite 0,3 százalékos emelkedése mellett stagnálnak szűk egy órával a nyitás után a vezető New York-i részvényindexek.
NAPI, 2012. október 22. hétfő, 16:25
Fotó: Napi.hu

A nyitáskori veszteségek után javult a kép, a Caterpillar részvényei - miután a társaság a vártnál nagyobb nyereségről számolt be, illetve profitriadót is fújt - 1,7 százalékkal erősödtek. A Hasbro szintén a piaci konszenzust meghaladó eredményről jelentett, a játékgyártó papírjai 1,3 százalékkal drágultak a kereskedés elején.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK