A keddi közgyűlés döntése értelmében az osztalékfizetés időpontja 2022. május 12 - közölte a társaság a tőzsde honlapján kedden.

A közgyűlés elfogadta a 40,7 milliárd forint konszolidált nettó árbevételt és a 3,607 milliárd forint mérleg szerinti eredményt tartalmazó beszámolót.

Mint arról az MTI beszámolt, a vállalat birtokában lévő saját részvényekre eső osztalékot a részvényesek között arányosan osztják ki, így várhatóan 168 forintot fizetnek ki részvényenként.

Az 1851-ben alapított ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. – korábbi nevén Állami Nyomda – Magyarország egyik legnagyobb, a kelet-közép-európai régió vezető biztonsági nyomdája. A társaság részvényeit 2005 óta jegyzik a Budapesti Értéktőzsdén, a prémium kategóriában. Papírja hétfőn 1740 forinton zárt, az elmúlt egy évben a legmagasabb ára 1800 forint, minimuma 1300 forint volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!