A kezdeti, bőven 1 százalék feletti többlet után negyed 11 tájban BUX csak 0,5 százalékos plusznál, azaz 26 970 pontnál járt. A vezető négyesfogat tagjai közül a Telekom 977 forinton stagnált, a többiek előnye megfogyatkozott. A Mol 0,3 százalékos erősödéssel 24 900, az OTP 0,9 százalékos drágulással 9796, a Richter 0,7 százalékos emelkedéssel 35 650 forinton cserélt gazdát. A Genesis a múlt hét második felét jellemző korrekció után erőre kapott, 9,4 százalékkal 2140 forintra ugrott.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!