Apadóban a szlovák államkassza

Több mint a duplájára ugrott májusban a szlovák államháztartás hiánya: a január-májusi deficit 11,461 milliárd korona lett, míg április végén még csak 4,133 milliárd volt a kumulált összeg. A kormány eredetileg a GDP 3,5 százalékát kitevő hiányt tervezett az idei évre, ma már azonban 4,5 százalékról beszélnek és a szlovák jegybank is ennyire emelte pénteken a saját becslését.
NAPI, 2002. június 3. hétfő, 11:33

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK