Átcsoportosítja leányát a Humet

A Humet igazgatótanácsa úgy döntött, hogy a társaság tulajdonában lévő Humet North America Inc részvényeket egy új alapítású, egyszemélyes, a Humet 100 százalékos tulajdonában lévő leányvállalatba helyezi.
Józsa Bernát, 2010. június 30. szerda, 08:35
Fotó:

A BÉT honlapján megjelent közlemény további részleteket vagy éppen indoklást nem közöl.
 
A transzparenciát egy cseppet sem szolgáló lépéssel tovább sűrűsödik a cég körüli homály, ám az sajnos valószínűsíthető, hogy az nem a befektetői érdekeket szolgálja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK