Nem sokkal eél előtt már 0,1 százalék közeli pozitívumot jelzett a BUX, a blue chipek közül a Richter és a Mol forgott még veszteséggel. Az OTP jegyzése az 5 ezer alatti szintekről 5070 forintra, 0,9 százalékos pluszba lendült át. A Magyar Telekom részvényei is nyereséggel forogtak, jegyzésük a hétfői zárószinttől 0,3 százalékkal 647 forintra emelkedett. A Mol papírjai sikertelenül próbálkoztak a hétfői záróár meghaladásával, a részvények 0,2 százalékos veszteséggel 18 200 forintot értek. A Richter 0,7 százalékos mínuszban 45 150 forinton forgott nem sokkal dél előtt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!