56 elsőbbségi részvényes 14 900 részvénnyel egyöntetűen a csereérték ellen szavazott, de az OTP Bank tulajdonában lévő 928 ezer darab elsőbbségi papír szavazata eldöntötte a kérdést. Csányi Sándor utalt arra: lehet, hogy ez a a vita más fórumokon folytatódik majd tovább. A törzsrészvényesek túlnyomó többségben mindkét javaslatot elfogadták, így egységesült az OTP részvénystruktúrája. A csere technikai lezajlása után az 1,150 millió darab új törzsrészvényt is bevezetik a tőzsdére.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!